Haven van Harwich

Onze internationale haven in Harwich ligt 80 kilometer ten noordoosten van Londen aan de kust van Essex.   Deze is makkelijk bereikbaar via de weg, via de A12, de & A120 en met de trein.

Tickets & reservations

Image
Title
Tickets en reserveringen

Toilets

Image
Title
Toiletten

Baby changing facilities

Image
Title
Faciliteiten om baby's te verschonen

Vending machines

Image
Title
Verkoopautomaten

Wi-Fi

Image
Title
Gratis Wifi

Disability assistance

Image
Title
Hulp bij beperking

Short Term Car Park (Free)

Image
Title
Kort parkeren (gratis)

Short term car park (payable)

Image
Title
Kort parkeren (betaald)

Long term car park (payable)

Image
Title
Lang parkeren (betaald)

Drop off area

Image
Title
Aflevergebied

Rail tickets available

Image
Title
Treintickets beschikbaar

ATM

Image
Title
Geldautomaat

Electric car chargers

Image
Title
Elektrische auto laders

Disabled toilets

Image
Title
Toiletten voor mindervaliden

Lost property office

Image
Title
Kantoor voor gevonden voorwerpen

Locatie

GPS: 51.946494, 1,252731

 

Volg de A14 tot je in de buurt van Ipswich bent en neem vervolgens de A12 met het bord Colchester en Londen.

 

Volg de A12 gedurende ongeveer 18 kilometer en neem vervolgens de afslag die is aangegeven op Colchester en Harwich (A120). Ga linksaf op de rotonde en neem de A120 met de borden Harwich. De A120 brengt je rechtstreeks naar de oude binnenstad van Harwich, met afritten naar de internationale haven van Harwich en naar Dovercourt.

 

Volg vanaf de M25 de A12 tot je bij Colchester bent. Passeer de afslagen naar Colchester West en naar Colchester Central. Neem de volgende afslag, aangeduid met Harwich (A120). De A120 brengt je rechtstreeks naar Harwich Old Town, met afritten naar de internationale haven.

 

Parkeren

Parkeergelegenheid is beschikbaar in de internationale haven van Harwich voor een verblijf van lange en korte duur. 

 

Parkeerkosten

  • Tot 30 minuten GRATIS
  • Tot 2 uur £1,80
  • Tot 6 uur £3,50
  • Tot 6 uur £3,50
  • Dagelijks tarief £8,60

 

De parkeerapparaten accepteren betaling met contant geld of creditcard. Houd er rekening mee dat er een toeslag van £85 is voor verloren tickets. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om ervoor te zorgen dat de parkeerplaats veilig en beveiligd is, worden voertuigen achtergelaten op risico van de eigenaar.

De treinen van Greater Anglia brengen je rechtstreeks naar station Harwich International, dat zich naast het terminalgebouw bevindt vanwaar je aan boord kunt gaan van je ferry van de Stena Line naar Nederland.

 

Om te weten te komen met welke trein van Greater Anglia je op tijd naar de haven moet komen, ga je naar www.greateranglia.co.uk voor een volledige lijst van stations en vertrektijden van de trein.

 

Voor alle aankopen van tickets zijn in de haven geautomatiseerde ticketmachines beschikbaar die contant geld en creditcards aannemen.

Lokale bussen rijden naar Colchester en Clacton en naar de omliggende gebieden van Harwich, Port en Dovercourt. Er zijn ook minder frequente plattelandsdiensten. Er is een busdienstregeling beschikbaar vanuit First Eastern.

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.