Haven van Göteborg (naar Kiel)

Stena Line heeft twee terminals in Göteborg, één naar Kiel, Duitsland en deze terminal voor reizigers die naar Frederikshavn, Denemarken, reizen. De terminal voor Denemarken ligt verder oostelijk aan de rivier de Göta, dicht bij het district Masthuggets. De terminal is goed aangegeven vanaf de E6 en kan ook met de tram worden bereikt.

Tickets & reservations

Image
Title
Tickets en reserveringen

Toilets

Image
Title
Toiletten

Passenger Lounge

Image
Title
Passagierslounge

Wi-Fi

Image
Title
Gratis Wifi

Disability assistance

Image
Title
Hulp bij beperking

Short term car park (payable)

Image
Title
Kort parkeren (betaald)

Long term car park (payable)

Image
Title
Lang parkeren (betaald)

Drop off area

Image
Title
Aflevergebied

Disabled toilets

Image
Title
Toiletten voor mindervaliden

Locatie

GPS: 57,6938, 11,9144

 

Rij over de snelweg E6 van het noorden naar Malmö en neem vervolgens de afslag Frederikshavn na de Tingstadstunneln. Volg de borden met het grote ferrysymbool en rij verder naar het centrum van Frölunda (Zuid) door de Göta-tunnel (E45). Volg vervolgens de borden naar Kiel, Klippan, Mariaplan en ga rechtsaf de Jaegerdorff op.

Als je vanuit het zuiden op de snelweg E6 rijdt, neem je de afslag richting Gårda South, Orgryte en volg je vervolgens de borden met het ferrysymbool.

 

Parkeren

Je vindt parkeerplaatsen direct buiten de centrale Stena Line Ferry Terminal. Houd er rekening mee dat de parkeerplaats kan overstromen bij slecht weer, dus parkeren is op eigen risico.

Verdere parkeermogelijkheden zijn te vinden op q-park.se/tysklandsterminalen

 

Parkeerkosten

per dag: 120 SEK

Het is mogelijk om vanaf vele Zweedse bestemmingen naar het centraal station van Göteborg te reizen. Je kunt de ferry terminal van de Stena Line bereiken vanuit het stadscentrum van Gothenburg met de openbare tram 3 of 9, door uit te stappen bij Jaegerdorffsplatsen.

 

Het is ongeveer 5 minuten lopen vanaf de tramhalte naar de terminal.

Het is mogelijk om met de bus naar de ferry terminal van Stena Line te reizen en uit te stappen bij de halte Jaegerdorffsplatsen.

 

Vanaf deze bushalte is het ongeveer 5 minuten lopen, waarbij je de borden volgt. Als alternatief brengt tram 3 of 9 je rechtstreeks naar en van het centraal station.

 

Ga naar www.vasttrafik.se voor meer informatie

Je kunt een taxi nemen naast het platform op het centraal station en ook direct buiten het busstation. Het is ook mogelijk om vooraf taxi's te boeken door het volgende nummer te bellen: +46 3 165 0000.

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.