Maak een 36-uurs Minicruise van Zweden naar Duitsland

Trakteer jezelf op een ontspannen mini cruise met veel ruimte en frisse lucht, met korting winkelen aan boord en lekker eten. Een minicruise van Göteborg naar Kiel omvat 2 nachten aan boord met een gezellige hut en 1 dag om Kiel te verkennen en te genieten van de stad met zijn beroemde winkelcentrum CITTI. Je bespaart ook 60% in onze winkel aan boord in vergelijking met winkelen in Zweden.

 

 

Algemene voorwaarden

 

De Algemene Voorwaarden van Stena Line zijn van toepassing op alle boekingen en reizen:

 

 • Prijsvoorbeeld per persoon in een standaard hut met stapelbedden op basis van 2 gedeelde personen. Prijs is inclusief haven- en milieutoeslag. Plaatsen afhankelijk van beschikbaarheid. Voor alle minicruises gelden de voorwaarden van het Economy-tarief. Beperkte data beschikbaar zonder vertrek in juli.
 • Om redenen die verband houden met de COVID-19-pandemie moet het entertainmentprogramma of de faciliteiten aan boord mogelijk worden aangepast in overeenstemming met het huidige volksgezondheidsadvies. 
 • Een COVID-19-test en/of bewijs van vaccinatie kan vereist zijn om nationale grenzen te overschrijden. Controleer de meest recente reisvereisten voordat je op reis gaat.

Vaar van Göteborg naar Kiel

Maak een minicruise naar Duitsland

Vanaf € 10/persoon

75

Geniet van een ontspannende minicruise!

Tarieven en voorwaarden

 • Leeftijdscategorie
  Tarief
 • Volwassene (16+ jaar)
  75 Vanaf 10
 • Kind (4 tot 15 jaar)
  71 Vanaf 5
 • Baby (0 tot 3 jaar)
  Altijd VRIJ
 • Familie (2 volwassenen en 2 kinderen)
  290 Vanaf 28

De algemene voorwaarden van Stena Line zijn van toepassing op alle boekingen. Lees voor meer informatie onze Algemene voorwaarden

Vaar van Göteborg naar Kiel

Maak een minicruise naar Duitsland

Vanaf € 10/persoon

75

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.